BABAGAN AWAKE DHEWE

Xiamen Hanye Engineering Co., Ltd., bulid saka taun 2014, wilayah watara 5000sqm.

We kudu loro workshop injeksi lan workshop Mold, lan watara 200 bangsa sing makarya ing pabrik kita.

We are Produsèn jamur, ing kutha beauiful saka China kang dumunung ing Xiamen, Fujian.

Kita wis disetujoni dening:

1, ISO9001: 2008

2, ISO14001: 2004

3, AITF16949: 2016

NEWS

PRODUCT anyar