BABAGAN AWAKE DHEWE

Liyane lan liyane wong sing madhep infèksi covid-19, lan kabeh wong kudu mask kanggo nglindhungi, kita bisa kurban baris produksi topeng lengkap ing ngisor iki:

1. non-dirajut line produksi kain utawa kain rampung

2. baris produksi non-dirajut kain nyawiji-diunekake utawa kain rampung

3. non-dirajut mesin irisan kain

4. mask tali

5. bar irung

6. topeng nggawe mesin kanggo topeng medical lan N95 topeng

kauntungan kita

NEWS

PRODUCT anyar