ЗА НАС

Се повеќе и повеќе луѓе се соочуваат да се инфицирани со covid-19, и сите луѓе треба да се маскираат за да се заштитат, ние може да им понуди целосна маска за производство линија подолу:

1. неткаен материјал линија за производство или заврши ткаенина

2. топи разнесени производство на неткаен материјал линија или заврши ткаенина

3. неткаен материјал отворот машина

4. маска јаже

5. бар носот

6. маска машина за правење за медицинска маска и N95 маска

Нашата предност

ВЕСТИ

најновите производи