RRETH NESH

Gjithnjë e më shumë njerëz po përballen me të infektuar nga covid-19, dhe të gjithë njerëzit kanë nevojë maskë për të mbrojtur, ne mund të ofrojmë një linjë të plotë të prodhimit maskë si më poshtë:

1. jo të endura pëlhurë linjë prodhimi apo pëlhurë përfunduar

2. shkrihet çelur linjës jo të endura pëlhurë prodhimit apo pëlhurë përfunduar

3. jo të endura pëlhurë makinë çarë

4. maskë litar

5. bar hundë

6. bërë maskë makine për maskë mjekësore dhe N95 maskë

avantazhin tonë

LAJME

PRODUCT FUNDIT