TENTANG KAMI

Xiamen Hanye Plastik Co., Ltd., bulid up ti taun 2014, legana sakitar 5000sqm.

Urang kudu duanana workshop suntik na workshop kapang, sarta di sabudeureun 200 bangsa digawé di pabrik urang.

Kami produsén kapang, dina kotana beauiful Cina nu aya di Xiamen, Fujian.

Simkuring geus disatujuan ku:

1, ISO9001: 2008

2, ISO14001: 2004

3, AITF16949: 2016

wartos

produk panganyarna