TENTANG KAMI

Beuki loba jalma nu nyanghareup jadi katépa ku covid-19, sarta sakabeh jalma kudu mask ngajaga, urang bisa nawarkeun garis produksi topeng pinuh sakumaha dihandap:

1. non-anyaman garis produksi lawon atawa lawon rengse

2. garis produksi non-anyaman lawon ngalembereh-ditiup atawa lawon rengse

3. non-anyaman mesin sesela lawon

4. topéng tali

5. bar irung

6. topeng nyieun mesin keur masker médis sarta N95 topeng

kauntungan urang

wartos

produk panganyarna