Cina N95 topeng Nyieun pabrik Mesin Line jeung pabrik | Hanye

N95 Topeng Nyieun Mesin Line

Pondok Description:

N95 otomatis Topeng Nyieun Lambaran Mesin * Data 1. Mesin Ukuran: 8500X1200X1800 MM 2. Daya: 220 V, 8,5 KW 3. Speed: 40-50 PCS / mnt. 4. Bahan Ukuran: A. PP Non-anyaman lawon: Width-260mm Beurat-40g / sqm Lungsi pungkal-600mm Gulung: 75mm B. Filter Kapas: Width-260mm Beurat-30g / sqm Lungsi pungkal-600mm Gulung: 75mm C. ngalembereh ditiup-anyaman Non lawon: Width-260mm Beurat-30g / sqm Lungsi pungkal-600mm Gulung: 75mm D. Non-anyaman lawon: Width-260mm Beurat-40g / sqm Lungsi pungkal-600mm Gulung: 75mm E. Irung Bar widt. ..


jéntré produk

Tags produk

N95 otomatis Topeng Nyieun Mesin

* Lembar data

1. Ukuran Mesin: 8500X1200X1800 MM

2. Kakawasaan: 220 V, 8,5 KW

3. Speed: 40-50 PCS / mnt.

4. Ukuran Bahan:

A. PP-anyaman Non lawon:

Lebar-260mm

Beurat-40g / sqm

Lungsi pungkal-600mm

Gulung: 75mm

B. Filter Kapas:

Lebar-260mm

Beurat-30g / sqm

Lungsi pungkal-600mm

Gulung: 75mm

C. ngalembereh ditiup-anyaman Non lawon:

Lebar-260mm

Beurat-30g / sqm

Lungsi pungkal-600mm

Gulung: 75mm

D.-anyaman Non lawon:

Lebar-260mm

Beurat-40g / sqm

Lungsi pungkal-600mm

Gulung: 75mm

E. Irung Bar lebar: 3-5mm

F. Topeng tali:

Ganda Core Metal Jalur-5mm

Lungsi pungkal-300mm

Gulung: 75mm

5. kualifikasi Rate: 98%

 


  • Saméméhna:
  • Hareup:

  • Nulis pesen anjeun didieu na kirimkeun ka kami